Διακρίσεις & Βραβεία

/ Εταιρεία / Διακρίσεις & Βραβεία

Crystal Taste Award για την εξαιρετικη γευση των προϊοντων μαΣ!

Η 1η ελληνική γαλακτοβιομηχανία με 2 Βραβεία Crystal, στην κατηγορία του Κεφίρ

ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ

Νέα διεθνής διάκριση για τη Φάρμα Κουκάκη και το 2025, που αποσπά το 3ο κατά σειρά Crystal Taste Award, με το Στραγγιστό Γιαούρτι 10% να τιμάται για την εξαιρετική του γεύση, στα International Taste Awards 2025.

Τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη συνεχίζουν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, ενώ ενισχύουν δυναμικά τη διεθνή τους παρουσία, μεταφέροντας τη γεύση και την ποιότητα της ελληνικής παράδοσης σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον προϊόντα που βραβεύτηκαν με υψηλές διακρίσεις το 2025:

  • Greek Yoghurt 0% fat
  • Choco High Πρωτεϊνούχο Γάλα Κακάο
  • Γάλα Φάρμας 3,9% λιπαρά
  • Κεφίρ με Μπανάνα, Βρώμη, Μέλι
  • Κεφίρ με Μάνγκο Passion Fruit, Τζίντζερ
  • Fruitful 0% Φράουλα, Κεράσι, Ρόδι
  • Fruitful 0% Ροδάκινο, Βερίκοκο, Σταφύλι
  • Μπάρα με Κεφίρ και Χουρμά
  • Μπάρα με Κεφίρ και Ροδάκινο

Η Φάρμα Κουκάκη είναι η 1η ελληνική γαλακτοβιομηχανία με 2 Βραβεία Crystal, στην κατηγορία του Κεφίρ!

Το Κεφίρ κλασικό και το Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα, βραβεύονται για 4η και 5η συνεχόμενη χρονιά αντίστοιχα, με την κορυφαία βαθμολογία 3 αστεριών στα International Taste Awards 2025 στις Βρυξέλλες. Δύο εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις για τη Φάρμα Κουκάκη, μιας και γίνεται η πρώτη Εταιρία με 2 βραβεία Crystal στην κατηγορία του Κεφίρ.

ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ

Τα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης  είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με Michelin Σεφ & Γευσιγνώστες. Οι κριτές της επιτροπής του iTi, προερχόμενοι από διαφορετικές χώρες, είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη, όπως Maîtres Cuisiniers of France, Académie Culinaire de France, Hellenic Chef’s Association, Academy of Culinary Arts, Euro-Toques, Federazione Italiana Cuochi, Nordic Chefs Association, Associaciones des Cocineros de España, World Master Chefs Society, Verband der Köche Deutschlands.

Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα τυφλά σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.