Ζελέ με γιαούρτι - Συνταγή από τη Φάρμα Κουκάκη

Υπέροχος συνδυασμός γιαουρτιού με ζελέ για ένα ελαφρύ και δροσερό επιδόρπιο με Βελούδινο Στραγγιστό της Φάρμας Κουκάκη.

Υλικά

  • 2 φακελάκια ζελέ φράουλα ή κεράσι ή λεμόνι
  • 1 σαντιγί
  • 200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό 2% Φάρμα Κουκάκη
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη προαιρετικά
  • ατομικά κουπάκια

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Αρχικά, ετοιμάζουμε το 1 φακελάκι ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Γεμίζουμε τα κουπάκια μέχρι να φτάσει το ζελέ να έχει πάχος δύο δάχτυλα. Βάζουμε τα κουπάκια στο ψυγείο να παγώσουν.
  2. Ετοιμάζουμε τη σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ετοιμάζουμε και το άλλο φακελάκι ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και κατόπιν, το προσθέτουμε στη σαντιγί. προσθέτουμε στο μείγμα και το γιαούρτι και χτυπάμε με το μίξερ για 2-3 λεπτά. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να προσθέσετε και ψιλοκομμένα φρούτα της αρεσκείας σας μέσα στην κρέμα.
  3. Μόλις παγώσει καλά το ζελέ στα κουπάκια τα γεμίζουμε με την κρέμα μας. Βάζουμε όλα τα κουπάκια ξανά στο ψυγείο και τα αφήνουμε να παγώσουν για τουλάχιστον 4-5 ώρες πριν σερβίρουμε.
  4. Για να σερβίρουμε βυθίζουμε τα μπολάκια σε ζεστό νερό για 10 δευτερόλεπτα και κατόπιν, γυρίζουμε το κουπάκι στο πιάτο μας. Το γλυκό μας είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!