Υλικά
- 5-6 φύλλα χωριάτικα για πίτες
- 2 αυγά
- 2 φλιτζάνια τσαγιού ανθότυρο
- 1 στραγγιστά γιαούρτια πλήρη Φάρμα Κουκάκη 200γρ
- 200ΓΡ φέτα Φάρμα Κουκάκη - χοντροκομμένη -
- 3-4 φέτες γαλοπούλα - σε κομματάκια -
- μισή κούπα ημίσκληρο τυρί Ρωμιό Φάρμα Κουκάκη- τριμμένο -
- 2 φλιτζάνια τσαγιού γάλα πλήρες Φάρμα Κουκάκη
- 1 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
- 2-3 κ. σ. σιμιγδάλι ή γαλέτα - τριμμένη -
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβετε τα φύλλα στα τέσσερα και τα τηγανίζετε σε αντικολλητικό σκεύος χωρίς λάδι έως ότου τραγανίσουν.
- Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε ελαφρά.
- Προσθέτετε το ανθότυρο, το γιαούρτι, την φέτα και το γάλα.
- Ανακατεύετε καλά να ενωθούν τα υλικά.
- Ρίχνετε την γαλοπούλα, το μπέικιν πάουντερ, λίγο αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε.
- Σε ένα ταψί λαδωμένο πασπαλίζετε με το σιμιγδάλι και προσθέτετε τα φύλλα τα οποία έχετε σπάσει σε μικρότερα κομμάτια.
- Τα ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο και ρίχνετε από πάνω το μείγμα.
- Το απλώνετε να πάει παντού ώστε να σκεπαστούν τα φύλλα και πασπαλίζετε με το ημίσκληρο τυρί.
- Ραντίζετε με λίγο λάδι και ψήνετε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 40-50 λεπτά περίπου.
- Ξεφουρνίζετε και αφήνετε 5-10 λεπτά πριν την σερβίρετε.