Crystal Taste Award για την εξαιρετική γεύση των προϊόντων μας!

Η 1η ελληνική γαλακτοβιομηχανία με 2 Βραβεία Crystal, στην κατηγορία του Κεφίρ

Η Φάρμα Κουκάκη είναι η 1η ελληνική γαλακτοβιομηχανία με 2 Βραβεία Crystal, στην κατηγορία του Κεφίρ!

Το Κεφίρ κλασικό και το Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα, βραβεύονται για 3η και 4η συνεχόμενη χρονιά αντίστοιχα, με την κορυφαία βαθμολογία 3 αστεριών στα International Taste Awards 2024 στις Βρυξέλλες. Δύο εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις για τη Φάρμα Κουκάκη, μιας και γίνεται η πρώτη Εταιρία με 2 βραβεία Crystal στην κατηγορία του Κεφίρ.

Επιπλέον, βραβεία και εξαιρετικές βαθμολογίες απέσπασαν και οι παρακάτω κωδικοί:

  • Γιαούρτι Στραγγιστό 10% λιπαρά
  • Choco High Protein Σοκολατούχο Γάλα
  • Γιαούρτι Στραγγιστό 0% λιπαρά
  • Γάλα Φρέσκο Πλήρες
  • Choco Full Σοκολατούχο Γάλα

 

Τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη μετρούν περισσότερες από 40 βραβεύσεις και 80 αστέρια στα Superior Taste Awards, γεγονός που αποτελεί για τιμητική διάκριση, αφού λειτουργεί ως επιβράβευση για την καθημερινή προσπάθεια των ανθρώπων μας να διατηρούν αναλλοίωτη την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και των προϊόντων, αλλά και να διασφαλίζουν τις υψηλότερες προδιαγραφές στην παραγωγική διαδικασία.

Άλλα προϊόντα που βραβεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια και έλαβαν εξαιρετικές διακρίσεις είναι τα εξής:

  • Γάλα Φάρμας Πλήρες 3,9% λιπαρά
  • Γάλα Φάρμας Ελαφρύ 1,5% λιπαρά
  • Επιδόρπιο Κρέμα Βανίλια
  • Επιδόρπιο Γιαουρτιού Fruitful με Ροδάκινο, Βερίκοκο, Σταφύλι
  • Επιδόρπιο Γιαουρτιού Fruitful με Φράουλα, Κεράσι, Ρόδι

Τα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης iTi είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με Michelin Σεφ & Γευσιγνώστες. Οι κριτές της επιτροπής του iTi, προερχόμενοι από 17 διαφορετικές χώρες, είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη, όπως Maîtres Cuisiniers of France, Académie Culinaire de France, Hellenic Chef's Association, Academy of Culinary Arts, Euro-Toques, Federazione Italiana Cuochi, Nordic Chefs Association, Associaciones des Cocineros de España, World Master Chefs Society, Verband der Köche Deutschlands.

Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα τυφλά σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.