Συμμετοχή στην έκθεση Saudi Food Show 2023

  • saudi2023

Η Φάρμα Κουκάκη, που συνεχίζει να ενισχύει τη διεθνή της παρουσία, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SAUDI FOOD SHOW 2024. Η έκθεση διοργανώθηκε στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Σαουδικής Αραβίας από τις 21 έως τις 23 Μαΐου και προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας διανέμονται ήδη τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη και οι εκπρόσωποι της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν σημαντικές συναντήσεις για τη ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων και την αναζήτηση νέων συνεργατών στη χώρα.

Στο περίπτερο της Φάρμα Κουκάκη υπήρχε γευστική δοκιμή και τις 3 μέρες της έκθεσης, ώστε οι επισκέπτες να δοκιμάσουν το δημοφιλές Koukakis Farm «Greek Yoghurt», αλλά και το εμβληματικό Κεφίρ της εταιρίας. Πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 4.000 γευσιγνωσίες και η ανταπόκριση των επισκεπτών ήταν εξαιρετικά θετική, με τους ίδιους να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για τη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων.

Ο Exports Manager της Φάρμα Κουκάκη, κ. Γιώργος Στόγιας, δηλώνει πως είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της έκθεσης, καθώς και από την ανταπόκριση του κόσμου. Αναφέρει επίσης πως «Η αγορά της Σαουδικής Αραβίας είναι μια από τις αγορές-στόχους που ενδιαφέρουν την εταιρία για ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια, οπότε η συμμετοχή σε διοργανώσεις όπως η Saudi Food Show λειτουργεί θετικά στην ενίσχυση του brand και την ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας της Φάρμα Κουκάκη».