Δίπλες – Συνταγή από τη Φάρμα Κουκάκη

Χρόνος

45''

Δυσκολία

Μέτρια

Μερίδες

4-6

  • 300 γραμμάρια αλεύρι
  • 50 γραμμάρια λάδι
  • 50 γραμμάρια γάλα
  • 3 αυγά
  • 1 βανίλια
  • κανέλα
  • μέλι
  • καρύδια τριμμένα
  1. Τοποθετούμε σε ένα σκεύος το αλεύρι, το λάδι, το γάλα, τα αυγά και τη βανίλια.
  2. Ζυμώνουμε ώσπου το μίγμα να γίνει σκληρό.
  3. Κόβουμε τη ζύμη σε τέσσερα κομμάτια και με τον πλάστη τα ανοίγουμε ένα – ένα.
  4. Κόβουμε σε διάφορα σχήματα και τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι.
  5. Αφού ροδίσουν τα βγάζουμε και τα βάζουμε σε σουρωτήρι.
  6. Τις βάζουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με μέλι, καρύδια και κανέλα.
Επισκόπηση Απορρήτου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.