Υλικά
- 500γρ στραγγιστό γιαούρτι Φάρμα Κουκάκη
- 100ml ελαιόλαδο
- 50ml ξίδι
- ½ αγγούρι
- Άνηθο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε το αγγουράκι σε κύβους
- Ψιλοκόβουμε τον άνηθο
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι Φάρμα Κουκάκη
- Προσθέτουμε ελαιόλαδο και ξίδι
- Συμπληρώνουμε αλάτι, πιπέρι και σκόρδο
- Τέλος ρίχνουμε το αγγούρι και τον άνηθο και ανακατεύουμε
Σερβίρισμα
- Είναι έτοιμο να σερβιριστεί
Δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί τη συνταγή για Παραδοσιακό Τζατζίκι με Στραγγιστό Γιαούρτι Κουκάκη