Υλικά
- Ένα κιλό γιαούρτι στραγγιστό ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ πλήρες ή 2%
- Ένα κουτί γάλα ζαχαρούχο
- Το χυμό ενός λεμονιού
- Τέσσερα-πέντε τριμμένα μπισκότα τύπου digestive
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα και το χυμό των λεμονιών σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά.
- Στη συνέχεια αφού έχουμε κάνει μία λεπτή στρώση με τα μισά τριμμένα μπισκότα, σερβίρουμε το μείγμα σε μπολ και το γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα τριμμένα μπισκότα.
- Το αφήνουμε για περισσότερες από δυο ώρες στο ψυγείο για να παγώσει και να δέσει.
Δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί τη συνταγή για CheeseCake με Γιαούρτι Κουκάκη